Samsung

Samsung Group is een Zuid-Koreaans elektronicabedrijf die wereldwijd als een van de grootsten mag worden beschouwd. Samsung is namelijk vertegenwoordigd in vele producten. Denk dan aan televisies, computers, smartphones en ook Virtual Reality. Samsung is op 1 maart 1938 opgericht door Lee Byung-Chull.

Samsung is het meest bekend geworden bij de release van de Galaxy serie smartphone. Tot op de dag van vandaag is de Samsung Galaxy een populair merk. Dit komt mede door het gebruiksgemak van Samsung en de software waarmee Samsung werkt. Maar ook op het gebied van VR heeft Samsung grote stappen gezet!

Met de Samsung Gear VR bril is de stap naar de consumentenmarkt enorm verkleind. Door de toetreding van Samsung op de VR markt is het voor iedere consument haalbaarder geworden om ook VR te mogen beleven. Daarnaast is de Samsung Gear VR bril in combinatie met de Samsung smartphone echt fantastisch. Je kunt namelijk van je eigen filmpjes een VR ervaring maken.

Samsung is dus zeker ook een grote speler geworden op het gebied van Virtual Reality. Een speler waar serieus in de toekomst rekening gehouden mag worden.